ТОП - 10 незвичайних готелів світу

Відпустка – це час, коли людина радикально змінює не лише свою навколишню обстановку, а й місце проживання. Хтось орендує номери в стандартних ідентичних готелях, інші хочуть чогось оригінального, тому шукають незвичайні готелі. Безперечно, переночувати в таких апартаментах, це вже «пірнути» з головою у пригоди. Представляє вашій увазі ТОП незвичайних готелів світу.

№1. Готель з будинками на деревах у Швеції

Віддаєте перевагу відпочинку в оточенні мальовничої природи? Тоді вам сюди! Неймовірно красивий та незвичайний Treehotel розташований у сходовій місцевості у північній частині Швеції у Харадсі. Він складається з п'яти кімнат, що підвішені на деревах на висоті 4-6 м. З кожного приміщення відкривається дивовижна панорама на річку Лулі.

Готель повністю побудований з екологічно чистих матеріалів: скла, легкого алюмінію і, природно, деревини. Є велике ліжко, ванна, кухня та вітальня. В одному номері комфортно розміщуються щонайменше дві особи.

№2. Будинок-міхур в Ірландії

Оригінальний готель побудований на території Ірландії. Відрізняється незвичайною конструкцією – у формі мильної бульбашки. Встановлений на скелястій скелі, яка відкриває чудовий на Атлантичний океан. Естетична особливість – покривало з рожевих кольорів, що ніжно звисають з апартаментів.

Завдяки сферичним формам, створюються внутрішні простори, що перетинаються між собою, утворюючи шість круглих конструкцій. Замість щільних стін використовувалося міцне скло, що дозволяє бачити навколишній світ з будь-якої сторони приміщення. Тут знаходяться: 2 ванні, 2 спальні, 2 житлові зони.Це ідеальне місце для проведення часу з компанією друзів або у родинному колі.

№3. Дзеркальний куб на дереві у Швеції

На півночі у Швеції у невеликому селі Харадс знаходиться незвичайний готель, встановлений на величезній сосні. Це не просто стандартний будиночок, виготовлений із дерева, а дзеркальна споруда, виконана у стилі модерн. Завдяки незвичайним стінам навколишнє небо та ліс буквально відбиваються на його поверхні.

Відрізняється правильною кубічною формою та високими стінами (4 м). Номер складається з алюмінієвого каркасу та інфрачервоної плівки. До входу ведуть сходи заввишки 12 м. Тут знаходиться тераса, розташована на даху, санвузол, двоспальне ліжко, вітальня. Неподалік номера є друге приміщення з сауною та душем. Внутрішній інтер'єр виконаний у традиційному скандинавському стилі з мінімумом меблів та світлих тонах.

№4. Готель у портовому підйомному крані в Голландії

Готель Faralda є одним із найунікальніших творінь на території Амстердама. Номери знаходяться в старовинному крані на висоті 50 м. Це чудова можливість відпочити з комфортом і познайомитися з містом з висоти пташиного польоту. Рухлива конструкція іноді змінювати розташування апартаментів навколо осі.

№5. Дерев'яний будиночок-сова у Франції

У південно-західній частині країни в Бордо створені дивні, на перший погляд, будиночки Les Guetteurs у вигляді сов. Будинки виконані з фанери та мають три поверхи. Всередині приміщень розташовані білі круглі ліжка та доступ до бездротового інтернету. Головною перевагою цього місця є можливість переночувати абсолютно безкоштовно.

№6. Готель, що плаває в Танзанії

Це справді екзотичний номер, розташований за 300 м від узбережжя острова Пемба в Занзібарі в Індійському океані під водою. Він є частиною готелю The Manta Resort. Підводна спальня складається з трьох рівнів:

  • Перший – дах, до якого ведуть сходи. Це місце для релаксу, засмаги, споглядання нічного неба чи океанських просторів. Загалом, чого душа забажає.
  • Другий – палуба, виготовлена з твердої деревини. Вона знаходиться на поверхні моря і складається з ванної кімнати та вітальні.
  • Третій – розташований на глибині 4 м. Тут знаходиться приміщення з панорамними вікнами та двоспальним ліжком. Можна розслаблятися та спостерігати за жителями підводного світу.

Номер відкриває огляд на 360 градусів, тому у бірюзовій прозорій воді чудово видно екзотичні риби, яскраві корали та інші морські краси.

№7.Крижаний готель The Ice Hotel у Швеції

Розташований один із найнезвичайніших готелів світу в північній частині Швеції в селищі Юккасярві. Його унікальність у тому, що він повністю виконаний із льоду. У готелі можна орендувати теплі апартаменти. Тут пропонують своїм гостям гідромасажну та крижану ванни, сауни. У холодних приміщеннях температурний показник знаходиться у діапазоні від -5 до -8 градусів.

На стінах виконано різьблення, яке надає кімнатам особливого шику. Є ліжка, покриті оленячими шкурами, на яких гості сплять у спальних мішках, смарт-телевізор, душ. На території закладу діє ресторан із традиційними стравами, виготовленими виключно з місцевих продуктів.

№8. Підводний готель на острові Посейдон, Фіджі

Це справжній рай для багатіїв і не лише. Величезний готель з 73 розкішними апартаментами, виконаними в морському стилі. Частина з них (25) розташовані під водою на глибині 15 м. Кімнати-каюти виготовлені зі скла, тому стіни та стеля відкривають неймовірний краєвид підводного світу. Інші номери знаходяться на пляжі. Номери-капсули, за бажанням клієнта, можуть від'єднуватися та підніматися на поверхню.

№9. Готель із солі в Болівії

Паласіо-де-Саль – це унікальна споруда, що включає СПА-центр і готель. Тут буквально це виконано із солі: меблі, стіни та ін. Знаходиться на околиці Great Salar de Uyun. Це найбільша сольова пустеля у світі, яка займає територію 10582 км2. Можна замовити один із 16 апартаментів, парову лазню, суху сауну. Також є поле для гольфу, джакузі, сольові ліжка, басейн.

№10. Готель у колишній в'язниці в Нідерландах

Het Arresthuis Hotel - це один з найцікавіших готелів світу. Знаходиться в Нідерландах у місті Рурмонд. Колишню в'язницю було збудовано ще у 14 столітті. Є фітнес-центр, сауни, унікальні апартаменти Deluxe, ресторан та бар. Гостям пропонують тюремне вбрання, щоб на собі відчути всю атмосферу цього незвичайного місця.

Якщо вам набридла готельна класика, і ви хочете нових вражень, незвичайних умов і яскравих незабутніх емоцій, тоді обов'язково вирушайте в один з цих готелів. Повірте, кожному з них є чим вас здивувати.

Footer BG